Minttu

Kutsumukseni on suunnitella tiloja, jotka tuottavat käyttäjälleen iloa – olipa kyseessä sitten koti tai julkinen tila!

Suunnittelemissani kohteissa yhdistyvät toimivuus ja estetiikka. Suunnittelijana olen monipuolinen ja huomioin tarkasti asiakkaan toiveet. Tyylitaju ja kokonaisuuksien hallinta ovat vahvuuksiani. Niin saneeraus- kuin uudiskohteissakin haluan ottaa huomioon rakennuksen tai yksittäisen tilan luonteen sekä vanhoissa kohteissa aikakauden ominaispiirteet.

Vuosia alalla toimineena yhteistyöverkostoni ovat laajat ja saat kauttani projektiisi myös muut luotettavat ammattilaiset. Olen tehnyt pitkään yhteistyötä eri sisustus- ja rakennusalan toimijoiden kanssa, ja olen luotettava kumppani niin rakennusliikkeille, arkkitehtitoimistoille kuin muillekin alan toimijoille.

Koulutukseltani olen sisustussuunnittelija-artesaani. Olen toiminut sisustussuunnittelijana ja yrittäjänä vuodesta 2013. Aiemmalta koulutukseltani olen humanististen tieteiden kandidaatti. Inspiroidun ihan kaikenlaisista ympäristöistä mutta aivan erityisesti luonnon loputtomasta kauneudesta!

Koti on elämäsi tärkein paikka; haluan, että viihdyt siellä. Ota yhteyttä, niin innostutaan yhdessä ja suunnitellaan Sinulle haaveidesi koti!

Guest Capacity for Entire Restaurant Event