kylpyhuone

Millaista suunnitteluapua kaipaat?

Jokainen projekti on erityinen ja omanlaisensa, ja suunnittelu räätälöidään aina Sinun tarpeesi, toiveesi, budjettisi ja aikataulusi mukaan. Sisustussuunnittelu on mahdollista toteuttaa myös kokonaan tai osittain etäpalveluna.

Sisustussuunnittelun osa-alueita voivat olla kaikki tai jotkin seuraavista:

  • Tilasuunnittelu
  • Väri- ja pintamateriaalisuunnittelu
  • Kiintokalustesuunnittelu
  • Irtokalustesuunnittelu
  • Valaistussuunnittelu
  • Tekstiilien suunnittelu
  • Sisustuksen viimeistely

Näin projekti etenee

Maksuton kohdearvio

Tarjoan maksuttoman kohdearvion, joka voidaan toteuttaa kohteesta riippuen toimistollani, sähköpostitse tai paikan päällä kohteessa. Tämän jälkeen saat minulta kirjallisen tarjouksen suunnittelutyöstä. Halutessasi projekti voidaan aloittaa myös ilman varsinaista tarjousvaihetta, jolloin päästään heti käsiksi suunnittelutyöhön

Suunnittelutyö

Suunnittelutyö alkaa alkukartoituksella, jolloin käydään läpi kohde, toiveesi, budjetti ja aikataulu sekä muut sisustussuunnittelun suuntaviivat. Suunnittelu etenee kohteesta riippuen yhdessä sopimallamme tavalla.

Jokainen projekti on omanlaisensa ja suunnittelutapaamisten sekä työmaakäyntien tarve on yksilöllinen. Usein kuitenkin tapaamme ensin luonnosvaiheessa, jolloin käymme läpi suuret linjat ja esittelen ideoitani ja luonnoksiani. Tämän jälkeen jatkan suunnittelutyötä ja viimeistelen suunnitelmani.

 

Valmis suunnitelma

Esittelen suunnitelman sinulle sopimamme mukaan kasvotusten tai etänä. Suunnitelman esittelyvaiheessa on aina tilaa kysymyksille ja tarvittaville muutoksille. Valmis suunnitelma sisältää projektin laajuudesta riippuen mood boardin, huonekortin, pohjapiirustuksen, työohjeet, projektiot sekä 3D-kuvat tai jonkin tai useamman näistä.